135 jaar Bertazzoni

Italiaans bedrijf met een bijzondere geschiedenis

Bertazzoni,het Italiaanse lifestylemerk uit de regio Emilia-Romagna, dat is gespecialiseerd in kookapparatuur, viert dit jaar zijn 135e verjaardag. En dat is reden genoeg voor een feestje: het bedrijf brengt in 2017 onder meer een receptenboek en een relatiecadeau in de vorm van een vintage miniatuurfornuis uit. Ook is er een aangepast logo ontworpen voor deze speciale gebeurtenis.

Modern fornuis uit de Professional Series

Het bedrijf wordt momenteel gerund door de vijfde en zesde generaties van de Bertazzoni-familie en baseert zich op drie pijlers: familie, hoogwaardige techniek en de culinaire rijkdom van de Emilia-Romagna-regio. Francesco Bertazzoni richtte het bedrijf in 1882 op in Guastalla, Italië. Vanaf dat moment is het bedrijf zich blijven ontwikkelen en zijn de producten door de decennia heen afgestemd op de veranderende kookbehoeften.

Onlangs investeerde Bertazzoni 20 miljoen euro in de vernieuwing van het hoofdkantoor in Guastalla, waar ook de fabriek en het Casa Bertazzoni-museum zijn gevestigd. De fabriek vervaardigt zo’n 200.000 producten per jaar en maakt gebruik van geavanceerde productietechnieken die ook worden toegepast bij de productie van luxe Italiaanse sportwagens. Het staal wordt drie keer gespoten, waardoor de verflaag langer blijft zitten en goed tegen een stootje kan.

Het bedrijf heeft een zeer sterk Italiaans karakter, zoals duidelijk naar voren komt in de levendige kleuren van de fornuizen – en dan met name van de Professional Series. “We zijn opgericht in een land dat bekendstaat om zijn culinaire erfgoed en geavanceerde techniek. En dat is te zien aan onze producten”, zegt Paolo Bertazzoni. “Onze 135e verjaardag is heel speciaal. We kijken terug op de successen die we tot dusver hebben geboekt, en daarnaast is deze mijlpaal een mooie stimulans om ook in de toekomst uitdagingen aan te gaan.”

Door de jaren heen is Bertazzoni meerdere malen bekroond voor zowel de kwaliteit als het design van zijn producten en de hechte bedrijfsvoering. Zo won het bedrijf de 100 Italian Excellence 2016 Award en de prestigieuze Golden A’Design Award in de categorie Home Appliances Design. Deze award werd toegekend aan het oranje PRO90 MFE S AR-fornuis. In 2015 won datzelfde fornuis in Amerika de Best in 10 in de categorie Kitchen Products. Daarnaast werd het inductiemodel in dezelfde serie bekroond met de Best of Year-award in de Kitchen Appliances-categorie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist