ZWILLING J.A. HENCKELS messenblok

veilig en innovatief

Meesterlijke messen berg je meesterlijk op. Niet alleen uit veiligheidsoverwegingen, maar ook om het snijvlak niet te beschadigen of te bekrassen. Met ZWILLING J.A. HENCKELS heb je een stijlvolle én praktische oplossing voorhanden: innovatieve messenblokken met antibacteriële borstels of onzichtbare magneten.Met de nieuwe messenblokken van ZWILLING J.A. HENCKELS kan je je messenset veilig, hygiënisch en gebruiksvriendelijk opbergen. Zo voorkom je dat de lemmeten in een lade over elkaar heen schuiven en beschadigd worden. Bovendien oogt een stevig en stabiel messenblok mooi op het aanrecht. Zet een messenblok altijd op een vlakke ondergrond en hou buiten het bereik van kinderen.

Messenspecialist ZWILLING J.A. HENCKELS ontwierp twee nieuwe types messenblokken en combineerde een eigentijds design met een ingenieuze technologie:

Messenblok met borstels
Gloednieuw is het compacte en stijlvolle messenblok met borstels: maximaal comfort, minimale ruimte. Het systeem is erg flexibel. Zo zijn er geen vaste ‘plaatsen' zodat je ook andere messen - die niet in de gleuven van een traditioneel messenblok passen - in dit blok kan opbergen. De messen schuiven heel gemakkelijk in de borstels en blijven perfect op hun plaats zitten. De borstels hebben een antibacteriële werking. Je kan ze makkelijk uit het messenblok verwijderen om bijvoorbeeld te reinigen.

Magnetische messenblokken
Robuust en sterk, deze magnetische messenblokken. Er is een stijlvolle rechte uitvoering en een elegante schuine versie - perfect voor zowel een moderne als meer traditionele keuken. De onzichtbare magneettechniek zorgt ervoor dat de messen mooi op hun plaats blijven. Het lijkt wel alsof ze zweven of uit zichzelf blijven rechtstaan. Omdat er geen vaste plaatsen zijn voor de verschillende messen, kan je het messenblok overzichtelijk organiseren. De strakke en gladde afwerking zorgt ervoor dat je er geen onderhoud aan hebt: met een vochtige doek erover en klaar!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist