X2O keukenkranen

De Pavilion-kraancollectie

X²O Badkamers trakteert je op een knap staaltje eyecandy. Als badkamerspecialist zet het merk wederom een sterk design in haar etalage. De Blaufoss Pavilion-kraancollectie met 5 statement trendkleuren en 3 elegante uitvoeringen geeft je heel wat keuze, maar welke guilty pleasure matcht in jouw badkamer? Treat yourself met brushed (rosé) gold, matzwart of gun metal.

De trendkleuren van dit moment blijven als sticky fingers aan de Blaufoss Pavilion-kraancollectie plakken. Haast letterlijk, want Brushed CoolMetal, Brushed Gold, Brushed Rose Gold, Brushed GunMetal en Mat Zwart prijken boven alle andere zoete zondes uit. De opvallende kranen hebben een typerend licht geborsteld kraanoppervlak. In combinatie met de originele metaalkleuren ontstaat zo een verfijnde, maar tegelijk stoere en matte look. CoolMetal pronkt als warme variant van rvs, Brushed Gold geeft je badkamer een luxueuze uitstraling, Brushed Rose Gold is een kopertint voor een classy touch, Brushed GunMetal gaat als donkere geborstelde inoxtint voor een stoer karakter en Mat Zwart wordt het nieuwe chroom. X²O zet de collectie op ooghoogte in de rekken, en dat in twee mogelijke modellen: flat of curved.

X²O laat je ook proeven van elegant en minimalistisch kraanwerkdesign. De aparte bedieningsknop kan je kantelen en draaien om de wastafelkraan te bedienen. De verfijnde afwerking aan de handgreep is niet alleen heel stijlvol, maar zorgt ook voor een makkelijk en praktisch gebruik. Het slimme ontwerp heeft bovendien een waterspaarfunctie waarmee je niet alleen water, maar ook energie spaart, en tegelijk toch een constante krachtige waterstraal behoudt. De Brushed afwerking is bovendien makkelijk te onderhouden, krasbestendig en laat vrijwel geen vingerafdrukken zien.

Sweet & smooth, daar gaat de Blaufoss Pavilion voor. Match het design en de kleuren feilloos met de Blaufoss Spirit-kraancollectie voor bad en douche. Trek het gekleurd kraanwerk als candydrops door in je volledige badkamerinterieur en proef the sweet taste van een goede interieursmaak!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist