Wowwee kookaccessoires

Ice Slushymaker

´Mamaaaa mag ik een ijsje?', een veelvoorkomende vraag die moeders vast bekent in de oren klinkt. Met de Ice Slushymakers in huis, hoeft er geen duur ijs bij een salon worden gekocht, maar kunnen kinderen thuis laten zien hoe het lekkerste ijs of slushy wordt gemaakt.

Simpel en snel. Door een wetenschappelijk trucje van een mengeling met ijsklontjes en zout staat er binnen enkele minuten een heerlijk ijsje op tafel. De set bestaat uit een buiten- en een binnenbeker. Door zout en ijsklontjes samen in de buitenste beker te doen, zorgt het ervoor dat de binnenbeker extra koud wordt. In de metalen binnenbeker kan ranja, aardbeiensaus of chocolade, zodat het ijs nog lekkerder wordt. Klaar? Schudden maar! Doordat de binnenbeker van metaal is en daardoor super koud, begint het water te kristalliseren. Tadaa, het ijsje is klaar voor gebruik. In het bijgevoegde receptenboekje staan tips voor heerlijke room- of waterijs. Liever slushy, dat korreltjesijs? Geen probleem. Er zijn twee verschillende bekers: één voor ijs en de ander is voor slushy. Wedden dat de vingers erbij worden afgelikt?!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist