Whirlpool keukenapparatuur

Ambient

De inrichting en uitstraling van een keuken zeggen veel over de gebruikers ervan. Maar ook de apparaten onthullen heel wat. Whirlpool introduceert de nieuwe Ambient Line. Een stijlvolle collectie inbouwapparatuur die qua design volledig op elkaar is afgestemd. Speciaal bedoeld voor degenen die houden van harmonie en moderne elegantie, gecombineerd met gebruiksgemak, efficiëntie en technologie. Het hoogwaardige RVS voorzien van Easy Clean coating, in combinatie met het spiegeleffect, geeft elke keuken een extra moderne uitstraling.Alle apparaten uit de nieuwe lijn bevatten de intelligente 6th Sense® technologie en beschikken over de nodige technologische snufjes die het leven aangenamer maken en elke kok omtoveren tot een ware keukenprins(es).

Eenvoudig koken met de Ambient Line multifunctionele oven
Het drukke dagelijkse leven is niet altijd gemakkelijk te plannen. Daarom ontwikkelde Whirlpool Ready2Cook. Dankzij de 6th Sense® technologie en een nieuw heteluchtsysteem is het niet meer nodig de oven voor te verwarmen. Zo bespaar je veel tijd, en verbruik je bovendien tot 20% minder energie.

De oven is ideaal voor het bereiden van grote diners. Dankzij de extra ruime XXL-oven van 67 liter in combinatie met een exclusief systeem voor warmteverdeling, kun je tot 3 gerechten tegelijk bereiden. De nieuwe Cook3-functie, gebaseerd op een uniek warmteverdelingssysteem, zorgt ervoor dat de smaken niet vermengd worden en de gerechten optimaal bereid worden. Zo kun je tegelijkertijd een ovenschotel, een gegratineerd gerecht en een taart bereiden. En daarmee je gasten imponeren met je niet te evenaren time management.

De RVS ovens van de Ambient Line zijn aan de buitenzijde allemaal voorzien van een exclusieve Easy Clean Coating, waardoor het eenvoudig is om vetvlekken of vingerafdrukken te verwijderen.

Perfect Chef - Intelligente magnetron voor ongekende prestaties
Dankzij de ruime inhoud van 40 liter en het grote aanbod aan functies, is de Whirlpool Ambient Line magnetron geschikt voor vrijwel elke bereidingswijze: van stomen tot hete lucht, van simpelweg ontdooien tot het bereiden van de meest ingewikkelde en verfijnde hapjes met de Crispfunctie. Het design van deze magnetron is bovendien helemaal afgestemd op dat van de Ambient Line oven, zodat ze samen een mooi geheel vormen.

Meer tijd voor leuke dingen met de AquaSteam afwasautomaat
De 6th Sense® AquaSteam afwasautomaat gebruikt de natuurlijke kracht van stoom. Deze functie zorgt ervoor dat de vaat onberispelijk schoon is en toch uiterst voorzichtig wordt behandeld. De stoom die tijdens de afwascyclus wordt gebruikt is immers krachtig genoeg om een voorwas over te slaan en de vaat toch perfect schoon te krijgen. Dankzij deze technologie wordt bovendien tot 30% water, energie en tijd bespaard.

Met de 6th Sense® technologie bespaar je veel tijd en energie, dankzij de sensoren die continu de bevuiling van het water meten en de hoeveelheid water, de temperatuur en de programmaduur aanpassen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist