Villeroy & Boch ovenschalen

Cooking Elements

Koken en het bewust worden van een gezonde levensstijl is tegenwoordig helemaal ‘hot’. Culinaire blogs en kookprogramma’s met bekende koks en kookwedstrijden zijn populair en laten zien dat ons kookgedrag verandert: koken thuis wordt professioneler. Villeroy & Boch heeft deze trend aangegrepen om een nieuwe collectie porseleinen ovenschalen te ontwikkelen voor de professionals at home; Cooking Elements. Met deze collectie wordt koken nog leuker en tijd- en ruimtebesparend, want met Cooking Elements bereid, serveer en bewaar je alles in dezelfde schaal!

Hot
‘Maximaal reduceren’ was het motto van Villeroy & Boch voor het creëren van de nieuwe collectie van Cooking Elements en dit is met succes gelukt. Bakken, gratineren, stoven; het is allemaal mogelijk met de ovenschalen, want ze zijn hittebestendig tot 260°C: extreem ‘Hot’ dus. Fijn voordeel van de collectie is niet alleen dat het van hoogwaardig porselein is gemaakt, maar dat het ook in verschillende maten beschikbaar is en eenvoudig te combineren. Cooking Elements is dus geschikt voor zowel een single- als voor een familiekeuken.

Stylish
Cooking Elements biedt niet alleen een oplossing tijdens het koken; het serveren van het eten kan gewoon in dezelfde schaal. De collectie is namelijk voorzien van een modern en ‘Stylish’ design én de deksels kunnen worden gebruikt als warmte-isolerende onderzetters en serveerschalen. Zo kan iedereen aan tafel zijn eigen portie bepalen en blijft het eten ook langere tijd warm.

Cool
Wanneer je klaar bent met dineren, hoef je je geen zorgen te maken over wat je met de restjes moet doen. Een plastic bakje of ‘toch maar in de prullenbak’ is overbodig geworden, want de schalen van Cooking Elements zijn hartstikke ‘Cool’: ze kunnen met gemak temperaturen tot -60°C aan en zijn dus geschikt voor koelkast én vriezer. Behalve de keramische deksels zijn er ook speciale silicone deksels voor het luchtdicht bewaren van het eten. De deksels zijn er in de kleuren Fuchsia, Honey en Lagoon en matchen met diverse textielproducten zoals theedoeken, schorten en ovenwanten.

De hele collectie van Cooking Elements is verkrijgbaar in verschillende maten en dieptes. Daarnaast zijn er ronde, vierkante en rechthoekige vormen voor het bereiden, serveren en bewaren van elke maaltijd. Met Cooking Elements heb je binnen no-time je eten klaar en weer opgeruimd: precies waar je in deze tijd op zit te wachten!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist