Villeroy & Boch

To Go & To Stay collectie

De nieuwe To Go & To Stay collectie van Villeroy & Boch is dé ideale collectie voor iedereen die op een milieubewuste en gezonde manier van het leven wil genieten. Lunchboxen, bekers en drinkflessen voor op ieder moment en op iedere plek, gemaakt van Premium Porselein en borosilicaatglas (dit glas is zeer hittebestendig). De collectie zet daarmee een stap in de goede richting; minder gebruik van plastic. Sinds 3 juli is in de hele EU een verbod op wegwerpplastic. Wegwerpbekers en andere milieubelastende producten behoren vanaf nu tot het verleden. Samen met de To Go Mugs biedt Villeroy & Boch met To Go & To Stay het perfecte alternatief voor onderweg én thuis; vrij van giftige stoffen, geurloos en smaakloos.

Multifunctionele alleskunners
De producten zijn echte multifunctionele alleskunners. De lunchboxen kunnen in de vaatwasser, magnetron, vriezer en oven. Je kunt dus een gerecht bereiden en direct in de oven doen. Ideaal voor een snelle en gezonde maaltijd. Je kunt de lunchboxen daarnaast gebruiken voor mealpreppen, verpakkingsvrij boodschappen doen, voor onderweg of als opbergboxen. De boxen zijn stapelbaar, dus dat scheelt weer ruimte in je keukenkastjes.

Trendbewust
De lunchboxen en bekers zijn verkrijgbaar in een aantal maten in de kleuren wit en trendy mineral. De bijpassende glazen drinkfles is naast mineral ook verkrijgbaar in het zwart met een inhoud van 0,5 of 1 liter. Er is bewust gekozen voor deze tijdloze kleuren en designs, zodat de producten lang mee gaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist