Vacu Vin keukenaccesoires

Coconut Opener

In opvolging van de succesvolle Wine Saver en de Pineapple Slicer, komt Vacu Vin nu met opnieuw een innovatief product dat de consumptie van kokosnoten zal bevorderen.

 

De Coconut Opener is de nieuwe “hit” van Vacu Vin. Met dit slim vormgegeven product kun je nu gemakkelijk een kokosnoot klaarmaken. Perforeer het “zachte” oog van de kokosnoot en schenk de vloeistof in een glas. Sla vervolgens meerdere malen op de kokosnoot terwijl u de kokosnoot draait. De Coconut Opener verdeelt een kokosnoot gemakkelijk in twee gelijke helften en zorgt ervoor dat u gemakkelijk bij het vruchtvlees kan. Breng het gevoel van een tropische bestemming in huis met dit slim vormgegeven Coconut Opener van Vacu Vin.

Er zijn talloze overheerlijke recepten waarin kokos wordt gebruikt. Er gaat dan ook niets boven een verse kokosnoot die nu, met behulp van de Coconut Opener, gemakkelijk geprepareerd kan worden. Het product is gemaakt van gehard staal in combinatie met eikenhout, dat hem zijn fraaie uitstraling geeft.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist