ToJiro Zen messen

Scherper dan scherp...

... dat zijn de nieuwe ZEN messen van ToJiro Japan. ToJiro staat garant voor buitengewoon hoge snijprestaties. Daarbij heeft ToJiro Japan vele designprijzen op haar naam staan. Voor de kookliefhebber die alleen het allerbeste wil.

In de Japanse keuken wordt van oudsher veel meer aandacht besteed aan messen dan wij hier gewend zijn. En uit deze eeuwenoude cultuur en rijke traditie komen de ToJiro messen voort. De meest geavanceerde productietechnieken worden gecombineerd met de traditionele Japanse smeedkunst van Samuraizwaarden.

De ToJiro ZEN collectie heeft een traditioneel Japans design. De kwalitatief hoogwaardige messen zijn vervaardigd van 3 lagen DP kobalt staal en de kern bestaat uit het extreem harde VG-10 staal (HRC 60+/-1). ZEN voldoet daarmee aan de allerhoogste eisen. Onverwoestbaar, extreem hard en duurzaam vlijmscherp. De krop is vervaardigd van PP kunststof. Het heft van fijn Japans eikenhout is ergonomisch vormgegeven volgens Japanse traditie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist