Tiger haken

Hooked on hooks


Het nieuwe Tiger haken assortiment biedt voor elke plek een haak in stijl. Heb je een landelijke keuken en mis je een haak voor je theedoek? Dan versterkt de ‘French Lily’ deze gemoedelijke sfeer.

In een modern toilet zorgt de ‘Pull’ haak in geborsteld RVS voor de finishing touch. Mis je in de kinderbadkamer nog een vrolijke haak? Dan biedt een ‘Kiddy Elephant’ de oplossing. Voor rondslingerende sleutels en notitieblaadjes in hal en keuken biedt de ‘Magnetic’ een praktische en esthetische oplossing. Kortom voor elke sfeer een haak.

Tiger biedt in dit assortiment verschillende bevestigingssystemen. Voor een gestuukte wand is een schroefhaak ideaal. Wil je niet in tegels boren, maar moet er wel een badjas aan kunnen hangen, dan biedt het Tigerfix bevestigingsysteem een ideale oplossing. Wil je gewoon een gastendoekje of een theedoek ophangen en niet boren, dan kun je kiezen tussen een zuighaak of een plakhaak.

Last but not least, met de Tiger deurhaken ‘G-man’ of ‘Snail’ creëer je in een handomdraai een flexibele ophangplek voor je badjas.


Kijk voor meer informatie op: www.tiger.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist