Stelton

Nohr serie

Tegenwoordig willen veel mensen ook thuis genieten van een goede kop koffie, waar meer dan ooit wordt geëxperimenteerd met bonen, branden en zetmethodes. Samen met de ontwerper en enthousiaste koffiedrinker Søren Refsgaard heeft Stelton daarom een ​​serie gemaakt voor wie de ultieme smaakbeleving wil bij het bereiden van koffie volgens de slow brew of cold brew methode.

De Nohr serie bestaat uit een gooseneck ketel, glazen serveerkan, slow brew filter en een cold brew filter. De hele serie is ontworpen in een eenvoudig en strak design dat er niet alleen geweldig uitziet op de keukentafel, maar ook overtuigt door zijn geweldige functionaliteit. De glazen serveerkan is het doorlopende element dat zich leent voor zowel de slow brew als cold brew filters. Elk stuk wordt apart verkocht. Het is echter ook mogelijk om meerdere verschillende soorten koffie in dezelfde kan te zetten door extra elementen aan te schaffen.

Functioneel ontwerp is essentieel voor Søren Refsgaard, dus het was voor hem belangrijk om het optimale brouwproces zo eenvoudig mogelijk te maken. In zowel de slow brew als de cold brew filters zitten daarom markeringen die de hoeveelheid koffie aangeven, die overeenkomen met de markeringen in de glazen serveerkan. Zo kunnen ook mensen die weinig ervaring hebben met dit zetproces zorgen voor de juiste verhouding tussen koffie en water. Zowel slow brew als cold brew kenmerken zich doordat dit methodes zijn waarbij je door de langzame bereiding het meeste uit de bonen haalt. Cold brew koffie wordt gebrouwen met koud water voor een zachtere, rijkere smaak zonder zuur of bitterheid – perfect voor een verkoelende ijskoffie in de zomer.

Goede koffiezetten is een vak dat tijd en aandacht vraagt. De Nohr serie is het ideale hulpmiddel om intensief aan de koffiebereiding te werken en ondersteunt de zoektocht naar je eigen, persoonlijke, absoluut perfecte kop koffie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist