Stelton

De rust van de natuur

Er zijn vele koffierituelen. Sommigen kunnen de dag niet beginnen zonder een kopje koffie, anderen consumeren het bijna onbewust in grote hoeveelheden en dan zijn er nog koffieliefhebbers die gepassioneerd zijn over smaak, bonen en zetmethode.

De herfstkleur van de klassieke EM77 thermoskan maakt de weg vrij voor een rustige koffiepauze. De inspiratie voor deze herfstkleur ‘Bark’ is gevonden in de natuur en verwijst naar de schors van de bomen in het bos. Laat je onderdompelen in de natuur en geniet van je koffiepauze. Vul de EM77 thermoskan met je favoriete drank en vervang de originele kanteldop door de picknickdop, zo is de kan ook geschikt om mee te nemen onderweg.  

De EM77 is ontworpen door Erik Magnussen en wordt sinds 1977 in Denemarken gemaakt. Een iconisch ontwerp dat wereldwijd nog steeds koffie en thee warm houdt. Alle onderdelen van de EM77 thermoskan zijn verkrijgbaar als reserveonderdelen, dus een lange en duurzame levensduur is gegarandeerd. De kanteldop en picknickdop worden beide meegeleverd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist