Stelton

Espresso time

Het Italiaanse designduo Daniel Debiasi en Federico Sandri ontwierpen de Stelton Collar collectie voor koffieliefhebbers over de hele wereld. Deze populaire koffiemolen is nu verkrijgbaar in staal in plaats van messing.

De Collar koffiemolen is geïnspireerd op een authentieke Italiaanse espressomaker en verenigt het Italiaanse vakmanschap met Scandinavische designesthetiek. Een goede kop koffie begint met de perfecte koffieboon. Met de Collar koffiemolen worden de bonen met de hand gemalen, een essentieel onderdeel van het proces als het gaat om het zetten van de perfecte espresso. Bij het malen van extra koffiebonen kan de gemalen koffie eenvoudig en elegant worden bewaard in het blikje met het bijbehorende deksel.

De Collar collectie bevat een koffiemolen, espressomaker, melkkan en suikerpot, allemaal in roestvrij staal.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist