Silestone werkbladen

Rosso monza

Voor de designliefhebber die houdt van warme en levendige kleuren, biedt ‘Silestone by Cosentino®’ met ‘Rosso Monza’ een pittige invulling op de rode trend.  Met  een duurzaam en gebruiksvriendelijk kwartsoppervlak werkblad en/of achterwand krijgt de keuken een kleurrijke boost.

Oranjeachtig rood: deze exotische tinten zijn op het moment populair bij consumenten, trendwatchers en ontwerpers, zowel in mode, design als interieur. Warm als een zonsondergang en tegelijk pittig, aantrekkelijk en verleidelijk:het geeft meteen een energieboost en inspiratie voor de komende dag.

Kwartsoppervlakken, ideaal voor keuken en badkamer
Silestone® is gemaakt van meer dan 90% natuurlijk kwarts, bij uitstek geschikt voor integratie in de keuken of badkamer. Silestone ® heeft een elegantie en schoonheid die alleen kan worden vergeleken met de mooiste natuurstenen zoals kwarts en diamant. Dit kwalitatief hoogwaardig materiaal is uiterst bestendig tegen vlekken, krassen, stoten en zuren, wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal  onderhoudsgemak. Bovendien is Silestone ® het enige kwartsoppervlak ter wereld met een bacteriostatische technologie. Deze unieke eigenschap zorgt voor een uiterst hygiënisch oppervlak. Als niet--‐ poreus materiaal  is Silestone® vochtwerend, dus ook uitermate geschikt voor de ‘natte ruimtes’ in huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist