Silestone werkbladen

10 redenen om er voor te kiezen

Silestone®, marktleider in kwartsoppervlakken, is niet alleen mooi maar heeft ook vele voordelen. Wist u dat het werkblad het meest gebruikte onderdeel van een keuken is? Een goede keuze is daarom van groot belang. Het moet kras- en vlekbestendig zijn, maar uiteraard ook makkelijk in onderhoud. Daarnaast speelt de uitstraling een grote rol, het werkblad is immers dé blikvanger van een nieuwe keuken.

Wat is Silestone®? Silestone® kwartsoppervlakken bestaan voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone® de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts en beschikt het over eigenschappen die andere materialen overtreffen:

01 Vlekbestendig
Silestone® is niet poreus en hierdoor weerstaat Silestone® de dagelijkse knoeipartijen zonder dat hier speciaal onderhoud voor nodig is.

02 Krasbestendig
Normaal gebruik van bijvoorbeeld messen en scharen heeft geen enkele invloed op het Silestone® werkblad.

03 Hittebestendig
Silestone® is hittebestendig. Toch wordt het gebruik van een onderzetter geadviseerd om een zogenaamde ‘thermoshock’ te voorkomen.

04 Makkelijk in onderhoud
Silestone® is duurzaam en het is niet nodig om het werkblad te behandelen of in de was te zetten. Regelmatig reinigen met zeep en warm water is voldoende om het werkblad te onderhouden.

05 Kleurecht
Dankzij de productiewijze van Silestone® kan een kleurechtheid gegarandeerd worden welke niet mogelijk is bij natuursteen.

06 Luxe uitstraling
Een Silestone® werkblad geeft de diepte van kwarts weer en biedt een luxe en schitterende uitstraling.

07 Hygiënisch
Silestone® is het enige oppervlak dat verrijkt is met een actief hygiënisch systeem. Door middel van de nieuwste technologie met ‘zilverdeeltjes', ontstaat een effectieve bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in een omgeving waar hygiëne belangrijk is. Denk hierbij aan keukens, badkamers, maar ook ziekenhuizen en laboratoria.

08 Afmetingen
Silestone® is beschikbaar in twee afmetingen, namelijk een ‘normaal’ formaat van 304 x 138 cm en in een ‘jumbo’ afmeting van 325 x 159 cm. Ideaal dus voor grote eilanden en werkbladen met veel werk- en afzetruimte. Verder is het materiaal verkrijgbaar in drie diktes: 1,2 / 2,0 en 3,0 cm.

09 Kleuren en afwerkingen
Silestone® is leverbaar in meer dan 60 unieke kleuren en in drie afwerkingen, namelijk glanzend gepolijst, in een ledermatte leather look en met een rustieke Volcano afwerking. Hierdoor past een Silestone® werkblad zowel in moderne als in een traditionele keuken.

10 Garanties
Silestone® geeft een unieke garantie van 10 jaar op het materiaal.

Een Silestone® werkblad combineert deze eigenschappen en staat voor eindeloos kookplezier.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist