Silestone werkbladen

Jumbo platen voor een naadloos design

Woonkeukens met grote eilanden en werkbladen met veel werk- en afzetruimte worden nog fraaier als ze naadloos uit één stuk gemaakt kunnen worden. Met Silestone® is dit geen probleem: de kwartsoppervlakken van Silestone® zijn voortaan in extra ruime afmetingen verkrijgbaar voor nog meer designmogelijkheden.

Naast de standaard afmeting van 304cm x 138cm bevat het Silestone® assortiment nu ook jumbo platen met een maximale afmeting van 323cm x 159cm. Hierdoor is het mogelijk om extra grote oppervlakken te voorzien van Silestone zonder storende naden. Het ontbreken van naden zorgt tevens voor extra reinigingsgemak en hygiëne in de keuken.

Silestone® kwartsoppervlakken met jumbo formaat zijn zowel verkrijgbaar in een gepolijste afwerking met een prachtige glans, als in een matlederen Leather afwerking voor strak design. Door dit extra grote formaat wordt architecten en keukenontwerpers nieuwe mogelijkheden en inspiratie geboden bij de inrichting van de keukenruimte.

Er staan 20 kleuren ter beschikking. Waaronder Blanco Maple, Blanc Capri, Gris Expo, Blanco Norte, Ivory Coast, Blanco Stellar, Blanco Zeus Extreme, Marina Stellar, Brazilian Brown, Marron Jupiter, Crema Minerva, Negro Stellar, Ebony Pearl, Negro Tebas, Eros Stellar, Rain Forest. En ook de nieuwe kleuren Cemento Spa, Haiku, en Unsui.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist