Silestone spoelbakken

Due

Het nieuwe spoelbakmodel DUE maakt deel uit van de reeks 'Integrity by Cosentino®' die een doorbraak betekende voor de sector van de kwartsmaterialen. Dit is de eerste reeks driedimensionale producten die uit één stuk Silestone® zijn gemaakt.

• Na de lancering van het model ONE met zijn karakteristieke ronde vormen, wordt de reeks Silestone-spoelbakken nu uitgebreid met DUE, een nieuw model met rechte, zuivere lijnen.

• Zoals alle Silestone®-producten zijn de spoelbakken van de Integrity-reeks krasbestendig en uiterst duurzaam. Ze vallen op door hun strak, hedendaags design en hun unieke antibacteriële bescherming.

Deurne, november 2011 - Silestone®, de wereldleider in oppervlakken in kwarts en andere soorten natuursteen, blijft de sector van de kwartsmaterialen vernieuwen met innovaties.

Het Spaanse merk ontwikkelde eerder de spoelbakkenreeks 'Integrity by Cosentino®', die voor een doorbraak in de kwartssector zorgde. Dit is het eerste driedimensionale product dat uit één stuk Silestone® wordt gemaakt. Hierdoor versmelten werkblad en spoelbak naadloos met elkaar. Deze eigenschap brengt totale harmonie in de keuken.

Het eerste product in de Silestone®-spoelbakkenreeks was Integrity ONE, een spoelbak met ronde vormen. De collectie wordt nu uitgebreid met een tweede model, de Integrity DUE, met rechte, slanke lijnen.

Beide modellen zijn beschikbaar in een ruime waaier aan Silestone®-kleuren, zodat klanten over een bijna onbeperkt aantal combinatiemogelijkheden beschikken.

In tegenstelling tot de Integrity ONE-spoelbak, die slechts in één maat verkrijgbaar is (41 x 51 x 15,5cm), wordt de Integrity DUE aangeboden in 2 maten. De eerste maat, 37 x 34 x 15,5 cm, is ideaal voor keukenbladen met een dubbele spoelbak, terwijl de tweede maat, 37 x 41 x 15,5 cm, bij uitstek geschikt is voor een keukenblad met één spoelbak.

Zoals alle andere Silestone®-producten bieden de Integrity-spoelbakken alle voordelen die kenmerkend zijn voor dit materiaal. Een Silestone®-oppervlak heeft een oogstrelende vormgeving en is volkomen hygiënisch, uiterst duurzaam, kras- en vlekbestendig en opgewassen tegen de zure producten die in een woning voorkomen. En uiteraard heeft het antibacteriële eigenschappen.

Dit nieuwe product werd gecreëerd om de installatie ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. De aansluiting op het Silestone®-werkblad zorgt voor een perfecte afwerking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist