Silestone® werkbladen

afwerking Volcano

Silestone® is voortaan verkrijgbaar in drie afwerkingen: Gepolijst, Leather én Volcano. De oppervlakte afwerking Volcano is een recente ontwikkeling binnen de Silestone® collectie. Volcano is een rustieke en zachte afwerking welke liefhebbers van materialen met een ruw en stoer aspect zal aanspreken.

De structuur van het werkblad zorgt voor een warme uitstraling. Ondanks de ruwe look voelt het materiaal heel prettig en zacht aan. Dagelijkse reiniging met warm water en een sopje is voldoende om het blad prachtig te houden. Uiteraard beschikt de Silestone® Volcano afwerking over dezelfde fysieke en mechanische eigenschappen als alle Silestone® producten: het materiaal is uitermate kras- en hittebestendig, normaal gebruik van messen heeft geen enkele invloed op het werkblad. Verder is Silestone® niet-poreus waardoor bijvoorbeeld vet- of azijnvlekken niet in het oppervlak trekken.

De duurzaamheid en de grote toepasbaarheid van Silestone® Volcano zorgen dat het geïntegreerd kan worden in de meest uiteenlopende woonstijlen en ontwerpen. Volcano is ook geschikt voor gebruik in verticale toepassingen en werkbladen voor zowel de badkamer als de keuken. De nieuwe Silestone® Volcano afwerking is momenteel beschikbaar in tien kleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist