Silestone kwartsoppervlakken

Blanco Zeus versus Negro Tao

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, heeft het grootste kleurenassortiment op de markt. Van al die kleuren zijn er in Nederland twee duidelijk favoriet: zwart en wit. Onveranderdpopulair en nooit onderhevig aan mode of trends. Wij presenteren u Silestone Blanco Zeus versus Negro Tao.BLANCO ZEUS EXTREME
De extreme is erachter geplaats omdat het wel een extreem witte kleur is. Dit is de witste wit die ooit heeft bestaan in de markt van kwartsoppervlakken. En deze wit blijft wit, want zoals alle Silestone oppervlakken is Blanzo Zeus kras- en vlekbestendig en voorzien van de unique bacteriostatische bescherming waar het merk bekend om staat. Hierdoor is het een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak en hygiëne. Blanco Zeus is verkrijgbaar in drie varianten met ieder zijn eigen karakter. Voor liefhebbers van strak hoogglans is de gepolijste uitvoering een perfecte kandidaat, ‘leather’ is mat en heeft een iets subtieler karakter. Voor wie van structuur houdt is ‘volcano’ de mee st geschikte uitvoering.

NEGRO TAO
Egaal zwart voor oneindige ontwerpen. Negro Tao is een van de kleuren uit de Zen-serie, welke is geïnspireerd op op de grondbeginselen van de Japanse Zen-filosofie. Deze diepzwarte egale tint brengt rust in iedere ruimte. Silestone Negro Tao is verkrijgbaar in een glanzend gepolijste variant en als een ledermatte leather afwerking.

Silestone® bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, één van de meest duurzame natuurlijke grondstoffen die er bestaan. Grote voordelen van dit hoogwaardige materiaal is dat vlekken en krassen er geen vat op krijgen, wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak. Bovendien is Silestone® het enige kwartsoppervlak ter wereld met een antibacteriële bacteriostatische technologie. Deze unieke eigenschap zorgt voor een uiterst hygiënisch oppervlak. Dagelijkse reiniging met een spons en sopje is voldoende.

Dankzij het design en de functionele eigenschappen is dit product toepasbaar in alle ruimtes in huis. Van de keuken tot de badkamer, van keukenwerkblad, van keukenblad, wastafel en achterwand, tot badombouw, douches, muren, trappen en zelfs vloeren. Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist