Silestone Keukenwerkbladen

innovatief kwartsoppervlak

Cosentino, fabrikant van Silestone® kwarts keukenwerkbladen, introduceert de Silestone® Platinum collectie.

De werkbladen uit de Platinum collectie bestaan voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts. Dat maakt ze volledig krasbestendig en niet-poreus zodat vlekken geen kans krijgen. De kwartsbladen hebben schakeringen van antraciet via zachtgrijs tot wit, en zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: Carbono, Chrome, Steel, Zirconium en White Platinum.

Silestone® keukenwerkbladen hebben een unieke bacteriestatische bescherming. Deze geïntegreerde bescherming tegen bacteriën en schimmels zorgt voor extra hygiëne. Schoonmaken met een warm sopje volstaat om het werkblad, jaar in jaar uit, prachtig te houden.

Bij het productieproces wordt gewerkt met ultramoderne materialen en technologieën, waardoor het proces verloopt zonder uitstoot van schadelijke gassen. Ook al het gebruikte water wordt gerecycled.

Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist