Silestone keukenbladen

partner bij Extreme Makeover Home Edition

Silestone by Cosentino® is officieel partner van het Amerikaanse reality programma Extreme Makeover, Home Edition. Cosentino levert gedurende seizoen 7 alle Silestone® kwarts keukenwerkbladen. Vanaf 30 augustus wordt seizoen 7 iedere doordeweekse dag uitgezonden op Net 5 om 19.30 uur.Gedurende dit seizoen wordt met het thema 'Get on the bus' de focus gelegd op vrijwilligers. De show won twee Emmy Awards in de categorie 'Outstanding Reality Program' plus twee 'People's Choice Awards', de 'Family Television Award' voor het beste alternatieve reality programma en een 'Service to American Leadership Award' welke werd uitgereikt door the National Association of Broadcasters Education Foundation.

"Wij zijn erg blij om deel te mogen nemen aan Extreme Makeover Home Edition, en zijn letterlijk en figuurlijk op de bus gesprongen om deze projecten te ondersteunen. Elk van deze projecten raakt het Cosentino® team en onze lokale fabrikanten op een gedenkwaardige manier", aldus Santiago Alfonso, Directeur Marketing & Communicatie van de Cosentino Group.

Cosentino® neemt actief deel aan de bouw en inrichting van nieuwe huizen voor maar liefst 25 families. Voor een aantal van de afleveringen tijdens seizoen 7 zullen medewerkers van Cosentino®, management, marketing en klantenservice, 'de bus nemen' en persoonlijk meehelpen aan het creëren van een nieuw huis voor deze families. Alle huizen worden gebouwd en ingericht binnen zeven tot acht dagen door middel van vrijwillige arbeid, sponsoring en donaties. Cosentino® heeft ermee ingestemd om Silestone® werkbladen, fabricage en installatie van keukens, badkamers, wasruimtes en andere ruimtes voor iedere aflevering van seizoen 7 te sponsoren.

"Cosentino® is zeer betrokken bij bedrijfs- en ecologische verantwoordelijkheid. Van het hogere management tot magazijn en kantoor personeel, Cosentino® medewerkers dragen bij aan liefdadigheid, culturele en educatieve projecten in de Verenigde Staten. Het feit dat de ontwerpers van Extreme Makeover kunnen kiezen uit meer dan 65 Silestone® kleuren die overal in Amerika worden geleverd maakt Cosentino een seizoen lang de ideale partner. Onze ruime kleurkeuze biedt getalenteerde ontwerpers alle mogelijkheden om voor iedere familie een passend interieur te ontwerpen", aldus Santiago Alfonso.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist