Seletti snijplanken

Vege-Table collectie

Waarom hebben snijplanken standaard een rechthoekige of ronde vorm? Dat kan toch een stuk spannender, moeten ze bij Seletti gedacht hebben! Het Italiaanse merk, dat bekend staat om haar eigenzinnige en bijzondere ontwerpen, maakt met de Vege-Table collectie van designer Alessandra Baldereschi een kleurrijke statement. De collectie bestaat uit vier XL snijplanken, elk in de vorm van een andere groentesoort. Een aubergine, tomaat, paprika of broccoli; voor welke groente ga jij?Ook het oog wil wat in de keuken
Keukenaccessoires zijn al lang niet meer enkel functionele voorwerpen en dat geldt ook voor de snijplank! Verstop ze niet langer in keukenkastjes, maar gebruik de snijplank als decoratie-item voor op het aanrecht. De Seletti Vege-Table snijplank is gemaakt van Berkenhout en heeft een opvallende neonrand, waarbij de kleur gebaseerd is op de groentesoort. Een trendy item voor in de keuken dat je naast snijplank ook kunt gebruiken om hapjes op te serveren!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist