Sage Fast Slow GO

Van snelkoken tot slow cooking

Sage Appliances, wereldwijd vooraanstaand op het gebied van innovatieve keukenapparatuur, lanceert een nieuwe kookpan: de Fast Slow GO. Deze alles-in-één pan van 6 liter heeft 14 sneltoetsen en voorinstellingen, waaronder snelkoken, slow cooking, sauteren, inkoken, stomen, stoven, maar ook soep, bouillon, vlees, risotto, peulvruchten, rijst/granen en sous-vide. Het is zelfs mogelijk om er 2 liter yoghurt mee te maken. De Fast Slow GO maakt koken voor het hele gezin of een groep gemakkelijk en leuk - zonder stress.

Nodig je vrienden en familie weer thuis uit om samen te genieten van een heerlijke, home made maaltijd. Favoriete gerechten verschillen met het seizoen. Tijdens het najaar en de winter zetten we vaker maaltijden met warme sauzen en bouillon, winterse groenten, langzaam gegaard vlees en sterkere kruiden op tafel. De Fast Slow GO is de ideale keukentool om moeiteloos een verscheidenheid aan smaakvolle gerechten te creëren, zoals een risotto in slechts 8 minuten.

Bij koken onder druk kook je ingrediënten in een kleine hoeveelheid vocht in een speciale pan die via een deksel met een afdichtingsring volledig gesloten is. Hierdoor blijft de stoom in de pan en wordt de druk opgebouwd. Doordat de druk toeneemt, stijgt de temperatuur van het vocht en stoom tot ver boven het kookpunt, zodat het gerecht tot 70% sneller gaar is.

Met elke sneltoets op de Fast Slow GO bereid je met één druk op de knop een perfect gerecht; van risotto's, soepen en vlees tot groenten en desserts. Het is heel eenvoudig: doe de ingrediënten in de pan, selecteer de juiste voorinstelling en laat de pan het werk doen, terwijl jij intussen je handen vrij hebt voor iets anders. Er zijn drie instellingen voor stoomvrijgave om de overdruk te laten ontsnappen zodra de kooktijd voorbij is; deze hebben allemaal een ander effect op de bereiding van de gerechten. De pan bestaat volledig uit roestvrijstaal en is gemakkelijk te reinigen.

Over Sage Appliances
In de afgelopen 80 jaar is Sage Appliances uitgegroeid tot een iconisch merk voor keukenproducten. Het bedrijf is actief in meer dan 70 landen wereldwijd en opereert onder de merknamen Sage Appliances (EMEA) en Breville (rest van de wereld). Sage Appliances helpt het leven van mensen te verbeteren met briljante innovatie en doordacht design op basis van diepgaande inzichten in de wensen en behoeften van de consument. Sage Appliances inspireert om elk moment thuis gemakkelijker, aangenamer en leuker te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist