S-Box

Revolutionair opbergsysteem voor de keuken

S-Box™, winnaar van meerdere awards, is een opvallende nieuwkomer op Living Kitchen. Het bedrijf presenteert een revolutionair nieuw concept, waarbij veel gebruikte producten in het werkblad worden geïntegreerd, en met een simpele druk van de vinger uit het werkblad tevoorschijn kunnen komen. Een ideale manier om ruimte op het werkblad te creëren door ongebruikte ruimte aan de achterzijde van keukenkastjes te gebruiken.

Het systeem van S-Box™, is uitgevonden en ontwikkeld in Engeland, en werkt zonder electronica, zonder gas en dus zonder problemen!

Sinds de officiële lancering vorig jaar op de KBB in Birmingham, is de S-Box™ al snel gegroeid tot een “must have” in de keuken. Het is geaccepteerd als een moderne toepassing die zowel voor de designer als voor de consument bijzonder praktische mogelijkheden biedt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist