RIG-TIG by STELTON

Het nieuwe merk voor keukenartikelen

RIG-TIG by STELTON is het nieuwe merk voor keukenartikelen en onderdeel van het Deense label Stelton. RIG-TIG is een merk dat functionaliteit en design combineert, rekening houdend met het milieu. De drie kernwaarden van RIG-TIG vind je terug in alle producten; Functionaliteit, Design en Duurzaamheid.

RIG-TIG had graag alles wat je in een keuken vindt willen lanceren, maar in plaats daarvan hebben ze hun uiterste best gedaan om een assortiment te creëren met producten waar de meeste mensen simpelweg niet zonder kunnen. Met de producten van RIG-TIG bespaart de consument zowel tijd als ruimte, waardoor die kleine momenten van irritatieverdwijnen. Wat het design betreft; Stelton staat erom bekend dat ze van modern design houden en nooit iets produceren dat er niet mooi uit ziet. Ook bij RIG-TIG wordt er voor elk product een beroep gedaan op wereldvermaarde ontwerpers. Hun werk heeft geresulteerd in een aantal aantrekkelijke designoplossingen voor in de keuken.

Daarnaast probeert RIG-TIG de milieu-impact tijdens de productie te beperken. Ze doen dit door voor de juiste materialen, zoals bamboe, te kiezen en door producten een bepaalde milieuvriendelijke functie te geven.

Waarom RIG-TIG
De JUISTE producten, die GOED zijn voor het milieu, met een GOED design en voor de JUISTE prijs. Rigtig is Deens voor goed/juist en tot op de dag van vandaag zou er geen beter passende naam voor dit merk zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist