Point-Virgule

A slow cup-of-joe

Wanneer de drukte van het seizoen toeslaat, verloopt onze ochtendroutine vaak gehaaster. Slow living staat voor trager en bewuster leven, voor het aandachtig beleven van het moment. Hoewel onze ochtenden hectisch kunnen verlopen, is het ook een perfect tijdstip om even te vertragen vooraleer de dag begint. Terwijl jij geniet van een sluimerende morgen schotelt lifestylespecialist Point-Virgule je alvast een dampende kop koffie of thee voor – gezet en gebrouwen zoals slow living het voorschrijft.

A slow cup-of-joe

Zet die snelle espressoshot of meeneembeker even opzij, en ga voor een slow coffee. Ofwel een heerlijke tas koffie waarvoor je alle tijd neemt om het te bereiden. Heb je de hippe pour-over variant al ontdekt? Point-Virgule tipt haar slow koffiezetapparaat. Aan de hand van een losse filterhouder, een filter en een bijbehorende kan heb je een overheerlijke warme drank in enkele minuten tijd. Het glazen model heeft een roestvrijstalen filter dat een rijke smaak en robuust aroma garandeert. Doordat je bovendien geen papieren filter of plastic capsule gebruikt, is het heel wat milieuvriendelijker. Combineer het met de elegant gevormde waterketel uit het assortiment, en smul van iedere stap in het koffiezetproces.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist