Poggenpohl keukenaccessoires

Waar is de keukentrap?

In een kleine keuken is behoefte aan slimme oplossingen om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Er kan dan voor gekozen worden om de hoogte van de ruimte ten volle te benutten en de bovenkasten door te laten lopen tot het plafond. De hoogste plank biedt plaats aan keukengerei dat niet dagelijks gebruikt wordt. Wanneer er toch iets van de bovenste plank moet komen, is er de keukentrap. Alleen… waar laat je die in een kleine keuken.Achter de plint
Als je de ruimte tot bovenaan kunt gebruiken, kun je ook de ruimte tot onderaan helemaal gebruiken. En daarom heeft Poggenpohl een ingenieuze, compacte trap ontworpen die kan worden opgeborgen in een kastplint. De keuken blijft sierlijk en opgeruimd, maar voor het keukengerei in de hoogste kasten is er altijd een keukentrap bij de hand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist