Pizzarette stone

Thuis tafelen

Geen vette afhaal- of kleffe diepvriespizza’s meer, maar knapperige, verse pizza’s van het huis; zelf bedacht, zelf bereid. Gezellig met z’n allen, gewoon thuis aan tafel op de Pizzarette. Een fantastische Italiaanse pizza-oven voor op tafel met een echte terracotta koepel en stenen bakplaat, om zelf je eigen mini-pizza’s in te maken. Helemaal naar eigen idee, helemaal naar eigen smaak. En gewoon lekker thuis, a la casa.

Gourmetten, fonduen, steengrillen.
Wij Nederlanders vinden het heerlijk om gezellig samen aan tafel te kokkerellen. En we zijn dol op Italiaans eten. Met de Pizzarette kan het beste van deze twee gecombineerd worden. Want in deze pizza-oven voor op tafel, kan iedereen zijn of haar eigen pizza maken. Van een simpele Margarita tot eentje met ‘tutti’ erop. En de nieuwste Pizzarette Stone maakt ze nu nóg krokanter, want heeft in plaats van een bakplaat nu een echte pizzasteen om de pizza’s op te bakken.

Steengoede pizza’s
De nieuwe Pizzarette Stone heeft een vuurvaste chamottesteen als bakplaat. Met de bijgeleverde spatels, kunnen de eigengemaakte pizza’s makkelijk direct op de steen gelegd worden. De steen is overal even warm. En omdat niet alleen de terracotta koepel, maar ook de steen vocht uit de pizza’s absorberen, is het resultaat krokanter dan ooit. Steengoed!

De Pizzarette Stone is een zespersoons model met een diameter van 40 cm. Uiteraard staat veiligheid voorop en is de Pizzarette zó ontworpen dat ook kinderen hun eigen pizzaatjes kunnen bakken. Van familie- tot kinderfeestje; met de Pizzarette Stone wordt pizza eten nóg leuker én lekkerder. Succes gegarandeerd!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist