Pizzarette funcooker

Italiaans voor Hollandse gezelligheid

Het is helemaal nieuw, hot en kan het hele jaar door. Pizzarette is de naam, de nieuwste funcooker om samen mee om de tafel te schuiven. De Pizzarette is een pizzaplaat met terracotta ovendeksel in bolvorm. Gemaakt om zelf mini pizza's te maken, beleggen en af te bakken. Lekker met verse producten zodat gezelligheid ook nog eens reuze gezond is. En ieder zijn eigen smaak.Met de Pizzarette blijft alles lekker clean en makkelijk. De elektrische terracotta oven heeft uitsparingen waar met de geïsoleerde spatels de zelfbelegde pizza's ingelegd worden. Voordeel is dat de koepel bij buitengebruik de kou buiten houdt. Dus net zo snel klaar als binnen. De onderplaat is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal. Daardoor wordt de warmte goed verdeeld en is gebruik van boter en olie overbodig. Pizzadeeg kan kant-en-klaar worden gekocht maar zelf maken is zeker zo leuk. En altijd nog lekkerder. De handleiding bij de Pizzarette legt uit hoe het beste pizzadeeg à la Italia gekneed wordt. Zijn alle mini pizzabodems klaar dan afbakken maar. De hete plaat zorgt voor een heerlijk knapperige bodem terwijl de bolvorm de bovenkant gaart en de kaas smelt. Na amper zes minuten kan vervolgens het smullen beginnen. De Pizzarette is er in twee uitvoeringen, één voor 4 en één voor 6 personen.

Samen koken en daarna samen eten, het is de trend anno 2010. Het leuke bij Pizzarette is dat iedereen, ook kinderen zelf creatief met beleg aan de slag kunnen. Bij elkaar proeven en elkaars tips combineren levert de meest verrassende recepten op. En het allergrootste voordeel is voor de gastheer of -vrouw. Want op de pizzarette legt iedereen gewoon wat hij zelf lekker vindt. Dus vegetarisch, geen vis of juist een hekel aan artisjokken? Geen probleem, iedereen kiest zijn eigen pizzabeleg. En na afloop is er bijna geen afwas.

Technische- en product specificaties: De Pizza oven is elektrisch, heeft een hoogwaardig roestvrij stalen onderplaat, een terracotta koepel en wordt compleet geleverd met een handleiding met recepten voor deeg en saus, geïsoleerde rvs bakspatels en een uitsteekring voor het deeg. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, één voor 4 en één voor 6 personen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist