Outdoorchef gasbarbeques

Leon 570 Vanilla

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van barbecueën. Zo zijn bijvoorbeeld de technieken behoorlijk verbeterd. Eén ding is echter altijd hetzelfde gebleven: vrijwel alle barbecues zijn uitgevoerd in zwart. Outdoorchef brengt daarin verandering met de Leon 570 Vanilla gasbarbecue. Zoals de naam al zegt, heeft deze een frisse vanillekleur. Bovendien bewijst de Leon 570 Vanilla dat een standaard zwarte kleur niet nodig is om vlekken of verkleuringen te verbergen. De vanillekleur blijft namelijk altijd behouden.Vanillekleur die altijd behouden blijft
De Leon 570 Vanilla is uitgerust met de unieke trechtertechniek, die aanbranden en rookvorming voorkomt. Verder heeft hij een duurzaam gecoat onderstel met vier poten, waarvan er twee wielen hebben om de gasbarbecue makkelijk te kunnen verplaatsen. De scharnier op de deksel, de ‘one touch'-ontsteking, de temperatuurmeter en de bestekhouder maken deze ruimtebesparende barbecue helemaal compleet.

Uniek trechtersysteem: niet aanbranden - geen rook - veelzijdig gebruik
De gasbarbecues van Outdoorchef zijn voorzien van een uniek, gepatenteerd trechtersysteem. De trechter zorgt ervoor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken. Doordat het vet in de trechters wordt opgevangen, wordt de barbecue alleen aan de binnenkant vuil en is hij daarom gemakkelijk binnen enkele minuten perfect schoon te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist