Outdoorchef gasbarbecue

Paris Deluxe 570

jaar wel een keer samen met familie, vrienden of collega's de barbecue aan; zo'n 40 procent doet dit zelfs minimaal zes keer per jaar. Het is dan ook niet vreemd dat barbecues steeds meer mogelijkheden bieden. Dat geldt zeker voor de Paris Deluxe 570 gasbarbecue van Outdoorchef. Deze is niet alleen te gebruiken als barbecue, maar biedt ook een modern driepits kookstel van gietijzer. Voor aanvullende warme gerechten bij het barbecuevlees is het dus niet meer nodig om binnen in de keuken te gaan staan.Zeer complete barbecue voor echte liefhebbers

De stevige en met vier zwenkwielen uitgeruste Paris Deluxe maakt gebruik van het gepatenteerde trechtersysteem van Outdoorchef. Daardoor is zowel het barbecueën als het koken of wokken zeer gezond, veilig en efficiënt. De gasbarbecue heeft verder onder meer een zijtafel van graniet, een scharnier op de deksel, ‘one touch'-ontsteking, een temperatuurmeter en een bestekhouder.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist