Outdoorchef gasbarbecue

City Gas 420

‘Barbecueën bij jóu thuis? Heb je je balkon uitgebouwd of zo?' Dit soort reacties zijn verleden tijd wanneer iemand de nieuwe City Gas 420 gasbarbecue van Outdoorchef ziet. De zeer complete barbecue is namelijk zo compact en zo makkelijk te plaatsen, dat zelfs op de kleinste terrassen en balkons voortaan met gemak een vorkje kan worden geprikt. Dankzij het feit dat de City Gas 420 is uitgerust met het unieke trechtersysteem, gaat het gemak bovendien hand in hand met comfort. En de bovenburen kunnen gerust zijn: de voor veel barbecues gebruikelijke rook blijft achterwege.

Op stap met de barbecue
Het gemak van de compacte City Gas 420 blijft niet beperkt tot de kleine tuin of het balkon. De gasbarbecue is een echt lichtgewicht en kan daardoor makkelijk worden meegenomen. Bijvoorbeeld naar vrienden die geen barbecue hebben, naar de camping, of om het balkonnetje toch maar te verruilen voor het strand. De handige draagtas maakt hem zelfs op de fiets eenvoudig te vervoeren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist