Orgalux lade indeling

opgeruimd staat netjes

Of het te maken heeft met het licht dat langer schijnt of het ontluiken van de jonge bloemen, de lente vraagt om nieuwe kansen en een opgeruimd begin. Voor velen dus het moment om het huis grondig door te spitten en te poetsen in hoekjes waar ze anders niet komen. Maar hoe lekker is het als die opgeruimdheid blijvend is? En ook nog eens mooi oogt? Met een paar handige tools en tips kom je een heel eind.

Alles op zijn plek
Opruimen gaat sneller - en het behouden van een opgeruimd huis ook - als alles zijn vaste plek heeft. Zo weet je meteen wat je waar moet opbergen en is het makkelijker om direct na gebruik iets terug te leggen. Hou lades overzichtelijk door ze in te delen in compartimenten of er bakjes in te plaatsen. Zo heeft alles een eigen plek en blijven de spullen daar waar ze horen. Met één greep in de la heb je te pakken wat je zoekt, en alles oogt rustig en overzichtelijk.

ORGALUX maakt het je makkelijk en biedt bakjes en ladeverdelingen aan die precies passen in lades van het merk Blum. Sommige bakjes zijn magnetisch en kleven tegen de ladezijwand, zodat ze op hun plek blijven maar wel altijd verwisseld kunnen worden. Zo kun je bakjes verticaal plaatsen, maar ook horizontaal. De meestgebruikte voorwerpen leg je dan vooraan. Je hoeft de la maar een klein stukje open te doen om die tools direct bij de hand te hebben.

Warmte van binnenuit
Je kunt kiezen voor roestvrij stalen bakjes, wat hygiënisch is voor in de keuken, maar er zijn ook elegantere mogelijkheden van hout, antracietkleurige kunststof met soft touch en zwart staal met poedercoating. In de woon- of slaapkamer kan roestvrij staal wat kil aanvoelen; warm hout of stijlvol grijs is voor die ruimtes een interessantere optie. Lades en kasten organiseren hoeft zich namelijk niet te beperken tot de keuken. Ook in de werkkamer, badkamer of speelhoek bieden overzichtelijke indelingen een hoop comfort. Een antislipmat onderin beschermt de la en de spullen erin, en zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft. Door de verschillende uitvoeringen in antracietgrijs en gemengde tinten kun je er bovendien een persoonlijke touch aan toevoegen.

Een goed begin
De ORGALUX Starterset is een handig begin voor het organiseren van lades in de keuken. De set bevat bordenhouders waar je borden eenvoudig in stapelt zodat ze netjes op elkaar blijven staan en je ze er in één keer kunt uitpakken. Dat is veel ergonomischer. Een houder, bedoeld voor 12 borden, is verstelbaar en past dus bij alle borden, welke vorm ze ook hebben. In de set zit ook een messenhouder waarin je vier grote en vijf kleine messen veilig en overzichtelijk kunt opbergen. Ook de foliesnijders zijn een handige uitvinding: nooit meer gekreukt aluminiumfolie of prutsen met het begin van het huishoudfolie. Je rolt het begin op een vaste roller en snijdt zo het stuk af dat je nodig hebt. In de speciale kruidenrekjes staan kruidenpotjes een beetje schuin opgeborgen zodat je direct ziet wat waar staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist