MasterClass pannen

The Collectie

Spice up your kitchen met de prachtige pastel gekleurde pannen van MasterClass. Ze zijn niet alleen uitgevoerd in geweldig leuke, frisse kleurtjes Mint Green, iets donkerder Hunter Green en een trendy Lavendel, maar zijn daarnaast ook nog eens oersterk en super praktisch in gebruik.

Deze sterke, betrouwbare braadpan van gegoten aluminium van MasterClass is lichter dan gietijzer, maar net zo sterk. De warmte wordt snel en gelijkmatig verdeeld en erg lang vastgehouden, precies wat je wilt voor een braadpan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie en in de oven. Maak er al je stoof- en braadgerechten in, of heerlijke curries. Je zult zien dat hij straks een vaste plek op je fornuis inneemt.

Met een inhoud van 2,5, 4 of 5 liter is hij perfect voor het bereiden van grote en kleine maaltijden. Met een speciale twee lagen antiaanbaklaag en een krasvaste coating is de pan gemakkelijk schoon te maken (advies is handwas). Door gebruik zal er een patinalaag op de bodem ontstaan die de prestaties van de pan blijven verbeteren.

MasterClass is een merk van het Britse KitchenCraft en passend bij deze pannen zijn er ook andere keukenproducten zoals een theepot en cafetière in dezelfde kleuren.

Er zit een levenslange garantie met vijf jaar non-stick garantie op de pan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist