Magisso Snijplank

hakken en snijden als een professionele kok

De nieuwe Magisso snijplank maakt snijden gemakkelijker en veiliger. Door de unieke vormgeving van de snijplank kan iedereen hakken en snijden als een professionele kok.

De randen aan beide zijden van de snijplank zijn doordacht en hebben een unieke functie. Terwijl de ene rand extra stabiliteit geeft tegen de rand van het keukenblad zorgt de andere opstaande rand met zijn inkepingen voor meer hefvermogen en ondersteuning tijdens het hakken van groenten en verse kruiden. De randen houden tevens de ingrediënten beter bij elkaar als ze in de pan worden geschoven.

De snijplank, van Finse makelij, is gemakkelijk staand op te bergen dankzij de unieke Z-vorm maar misstaat door zijn robuuste uitstraling ook zeker niet op het aanrecht.
De innovatieve snijplank gemaakt van bamboe, is niet alleen ecologisch en duurzaam, maar ook antibacterieel en daardoor hygiënisch.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist