Le Crueset Pannen

Les Forgées

Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van gietijzeren pannen, heeft haar assortiment anti aanbak pannen uitgebreid met multifunctionele sauteerpannen. In de serie “Les Forgées” (letterlijk ‘gesmeed’) vind je pannen van gesmeed aluminium met of zonder glazen deksel. Voorzien van een bijna onverwoestbare antiaanbaklaag kan je hierin bakken, braden, frituren, sauteren, pocheren en laten sudderen. De vastgeklonken roestvrijstalen handvaten geleiden geen warmte voor een koude en betere grip. De pannen zijn vormvast en daarmee geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De multifunctionele Provencaalse Sauteerpannen zijn verkrijgbaar in 4 maten.

Alle materialen De ‘Forgées’ zijn vervaardigd uit zeer dik gesmeed aluminium met een ijzersterke laag die bij dagelijks gebruik in een mensenleven niet zal slijten. Net als alle andere producten zijn ook deze pannen zorgvuldig getest op duurzaamheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. De bodem is voorzien van een roestvrijstalen schijf voor stabiliteit en vooral voor optimaal gebruik op inductie. De hitte wordt zo ook gelijkmatig verspreid om oververhittingpunten tijdens het koken te voorkomen. Hierdoor is ook het reinigen van de pan een fluitje van een cent. De Provençaalse sauteerpannen zijn voorzien van twee handvaten en een glazen deksel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist