Le Creuset pannen

Nieuwe serie in RVS

Le Creuset introduceert een vernieuwd assortiment in roestvrij staal. De Franse pannenfabrikant maakt daarbij gebruik van de herkenbaarheid van haar wereldberoemde gietijzer. Ook kwalitatief kunnen deze rvs pannen zich meten met de gekleurde broertjes in geëmailleerd gietijzer. Het roestvrij staal is geheel opgebouwd uit drie lagen; twee roestvrij stalen lagen met daartussen een aluminium laag voor optimale warmtegeleiding. De lagen lopen naadloos door van de bodem tot aan de rand. De pannen vervormen niet en zijn vaatwasmachine bestendig. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt voor het koken op inductie. Vanuit de fabriek wordt een levenslange garantie geboden.Assortiment

Net als de andere producten van Le Creuset is deze serie van topkwaliteit en heeft men niets aan het toeval overgelaten. De handvaten zijn van roestvrij staal, maar dankzij de speciale vorm en bevestiging, blijven deze koel zodra de pan verhit wordt. De buitenste laag RVS is dusdanig samengesteld (18/0) dat de pan magnetisch is en dus geschikt is voor inductie. De binnenste laag (18/10) is bestand tegen zuren en vlekken. Het aluminium tussen de lagen in komt niet in aanraking met de buitenlucht, opdat deze niet kan oxideren. De nieuwe serie RVS bestaat uit een 13-tal pannen, waaronder een kookpan met stoommand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist