Le Creuset pannen

Groen is de kleur

Groen is de kleur van de lente, maar ook van gezond, natuurlijk en milieuvriendelijk. In het voorjaar van 2011 komt de Le Creuset met een groene pan voor gezond en vers koken. In vele opzichten zijn gietijzeren pannen ook vriendelijk voor onze planeet. Le Creuset produceert al 85 jaar hoogwaardig geëmailleerd gietijzer met een eindeloze levensduur. Deze nieuwe 'laurier' kleur sluit aan bij het gamma 'Terug van de markt' dat in 2010 met een kleurlijn 'cassis' (paars) en wit werd geïntroduceerd.Alles groen

Koken in geëmailleerd gietijzer is gezond en milieuvriendelijk. Voedingsstoffen worden optimaal in het voedsel behouden doordat de warmte in een gesloten system langzaam wordt opgenomen en goed verspreid wordt in de gehele pan. Welke warmtebron men ook gebruikt, er gaat weinig warmte verloren en het gerecht blijft nog geruime tijd op temperatuur nadat de pan niet meer verhit wordt. Dankzij de dubbel geëmailleerde laag zijn de pannen extra glad zodat geen smaak- of geurstoffen worden opgenomen waardoor ze gemakkelijk zonder schoonmaakmiddelen te reinigen zijn. Bovendien zijn ze letterlijk ijzersterk en kunnen een leven lang of zelfs generaties lang meegaan. Uiteindelijk kan het gietijzer weer volledig worden hergebruikt. In alle opzichten een groene pan.

Le Creuset geeft al sinds 2001 levenslange garantie op alle producten van geëmailleerd gietijzer. Voor deze producten geldt; hoge culinaire prestaties in de keuken, grote esthetische waarde aan tafel en verantwoord voor het milieu.
De collectie 'Laurier' is leverbaar vanaf begin april 2011
Gietijzer:

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist