Le Creuset keukengerei

Passie in de keuken

 

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van kwaliteitspannen, haar assortiment hartvormige keukengerei uitgebreid. Naast het gietijzeren pannetje is er nu ook een aardewerken bakvorm, minipannetje en ovenschaal verkrijgbaar. Bovendien heeft de rode siliconen onderzetter een fraaie hartvorm gekregen.
Gietijzer
Het hartvormige stoofpannetje met ludieke vleugeltjes als handvaten is van gietijzer en toepasselijk rood geëmailleerd. Het heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als het overige geëmailleerd gietijzer van Le Creuset: volledige warmteverdeling en daarmee optimaal behoud van smaak- en voedingsstoffen. Dit product is ideaal voor kleine stoofgerechten en het serveren van bijvoorbeeld soep. Vanwege de originele vorm en kleur kan het pannetje zo op tafel gezet worden. 

Aardewerk
Ook het aardewerk van Le Creuset is zeer duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Deze ludieke hartvormige mini cocottes zijn geschikt voor zowel warme als koude éénpersoonsgerechtjes. Ideaal voor een liefdevol dessert. De taartvormen zijn geschikt voor zowel hartige als zoete taarten. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.

Silicone
Silicone is een bijna onmisbaar bij het gebruik van gietijzeren pannen. Deze onderzetter kan ook als pannenlap dienen. Hij is hittebestendig tot 425°C, ijzersterk en zeer flexibel.Bovendien gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Maar voor alles, een lust voor het oog op tafel! 

Deze Le Creuset® producten zijn (beperkt) te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels en diverse webshops.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist