Le Creuset keukenaccessoires

Nieuwe, matte kleuren

Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van kwaliteitspannen, introduceert een assortiment met een natuurlijke afwerking. De drie nieuwe kleuren voor het voorjaar zullen niet glanzen en niet glad aanvoelen. Voor deze serie 'mate à croquer’ (letterlijk ‘mat om op te vreten’) heeft Le Creuset zich laten inspireren door zachte, natuurlijke kleuren van katoen (wit), sisal (beige) en mineraal (blauw). De kleurstelling in combinatie met de matte finish straalt een serene rust uit, die past in de huidige woontrend van ingetogenheid en natuurlijke materialen. De binnenzijde is wel glad glanzend en nog lichter van kleur opdat de gerechten er altijd smakelijk in blijven uitzien.

Alle materialen
Het assortiment van Le Creuset bestaat al lang niet meer uit gietijzer alleen. In de loop der jaren heeft het merk zich weten te onderscheiden in onder andere aardewerk, staal en siliconen. De nieuwe kleuren worden doorgevoerd bij al deze materialen, waardoor de fraaie kleurencombinatie in de gehele keuken en woonkamer kan worden doorgevoerd.

Gietijzer
Het gietijzer van Le Creuset heeft al 85 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. Tegenwoordig worden alle braad- en stoofpannen voorzien van een metalen knop op de deksel (in plaats van bakkeliet) waardoor de stoofpannen geschikt zijn voor gerechten in de oven boven de 200° C. Hiermee krijgen deze traditionele pannen meteen een moderne uitstraling. Het gietijzer van Le Creuset is voor elke warmtebron geschikt (zelfs inductie). Door de dubbel geëmailleerde laag worden geen smaak- of geurstoffen opgenomen en zijn de pannen extra glad om gemakkelijk te reinigen. De pannen zijn 100% recycleerbaar en energiezuinig, dus vriendelijk voor onze planeet. Op de pannen en grills van gietijzer wordt een levenslange fabrieksgarantie gegeven.

Aardewerk
Ook het aardewerk van Le Creuset is zeer duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is wasmachinebestendig. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de over geplaatst worden. Sinds kort zijn er naast de ovenschalen en minipannetjes, ook mokken in 3 maten en theepotten in het assortiment. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.

Staal
Het assortiment geëmailleerd stalen fluitketels bestaat uit 6 modellen. Het traditionele model is met name in Nederland heel populair. Deze zal in de nieuwe kleurserie in sisalbeige verkrijgbaar worden. Ook deze producten zijn dubbel geëmailleerd en geschikt voor alle warmtebronnen, zelfs inductie. Het handvat en de fluit zijn van bakeliet (kunststof) en blijven koel zodat men ze altijd aan kan raken als het water kookt.

Siliconen
Geëmailleerde producten blijven nog langer mooi als er met zacht materiaal in wordt geroerd. Silicone is een logische keuze voor een pannenfabrikant want het is vuurvast, sterk en buigzaam. Het kan de pannen niet beschadigen en is bestand tegen de hoge temperaturen die het gietijzer kan bereiken. De spatels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ze zijn voorzien van een ergonomische houten steel. De 6 verschillende koppen variëren van een smalle, multifunctionele spatel tot lepel en kwast. Allen zijn ze hittebestendig (tot 425°C), flexibel en dankzij de afneembare steel geschikt voor de vaatwasser. Le Creuset geeft 5 jaar garantie op haar siliconen producten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist