Le Creuset keukenaccessoires

siliconen spatels

hoogwaardige keukenaccessoires van textiel en silicone. Het assortiment siliconen spatels wordt in 2011 uitgebreid en geheel vernieuwd. De spatels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ze zijn voorzien van een ergonomische houten steel. De 6 verschillende koppen variëren van een smalle, multifunctionele spatel tot lepel en kwast. Allen zijn ze hittebestendig (tot 425°C!), flexibel en dankzij de afneembare steel geschikt voor de vaatwasser.Meer silicone

Het is even wennen, maar toch is silicone een logische keuze voor een pannenfabrikant. Het materiaal is vuurvast, sterk en buigzaam waardoor het zeer geschikt is voor allerlei keukenaccessoires. Het kan de pannen niet beschadigen en is bestand tegen de hoge temperaturen die het gietijzer kan bereiken. Naast de nieuwe spatels heeft Le Creuset pannenlappen, onderzetters en een garde van hetzelfde hoogwaardige materiaal. De nieuwe siliconen producten komen in rood en zwart. De mini spatels zijn verkrijgbaar al in de kleuren rood, oranje, groen, geel en wit.

Le Creuset geeft 5 jaar garantie op haar siliconen producten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist