Le Creuset

mini stoofpotjes

De individuele porties blijken een geheel nieuwe trend in de Nederlandse keuken èn op tafel. Le Creuset heeft nu 12 verschillende kleuren mini stoofpotjes in haar assortiment. Dankzij de verschillende kleurtjes ontstaat het idee om een gehele verzameling aan te leggen en ieder zijn eigen (kleur) pannetje te geven. Le Creuset breidt haar assortiment verder uit met nieuwe kleuren, een nieuw concept èn nieuwe maten.

Nieuwe kleurtjes
Met de komst van de langgekoesterde lente heeft le Creuset een gelimiteerde serie van 3 lentegroene mini's ontwikkeld. Daarnaast is de serie ‘matierie' , gebaseerd op zwart-wit tinten, uitgebreid met een aarde tint.

Concept
Het aantal kleuren is intussen uitgebreid naar twaalf (!), hetgeen vele combinaties mogelijk maakt. Dankzij een fraaie display een leuke cadeauverpakking kan met nu een eigen combinatie pannetjes samenstellen.

(Ini)Mini & Maxi
De populariteit van de mini stoofpannetjes smaakt naar meer, groter en kleiner. Dit voorjaar introduceert Le Creuset een kleiner pannetje met een doorsnede van 8 cm voor hapjes en een grote broer met een doorsnede van 14 cm. Voor pastagerechtjes en eenpersoons gerechten.

‘mini en bouche' ‘mini stofpannetjes' ‘individueel stoofpannetje'
De mini stoofpannetjes zijn zeer veelzijdig: men kan er hapjes, stoofschotels, taartjes, terrines of ragouts in bereiden en serveren. Ze zijn geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kunnen ook gerust in de vriezer. Het grootste plezier zit uiteindelijk in de vrolijke presentatie op tafel. Het aardewerk is zeer duurzaam: het wordt niet mat en barst of krast niet. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden. Door het dubbel geëmailleerde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma's.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist