Lavazza espresso apparatuur

A Modo Mio creaties

Het Italiaanse koffiemerk LavAzza komt dit voorjaar met nieuwe A Modo Mio creaties. En de ‘numero uno in espresso' gaat daarmee voor nóg meer smaaksensatie in het A Modo Mio cupsysteem zorgen. LavAzza introduceert in Nederland nieuwe A Modo Mio machines in limited edition én de nieuwe melanges ‘Divinamente', ‘Magicamente' en ‘Intensamente'.


Opvallende kleuren
Dit jaar komen er vier limited editions A Modo Mio espresso machines uit... Onweerstaanbaar in Orange, Lime, Blue en Pink. Ieder stijlvol A Modo Mio systeem volgt alle espressoregels en -parameters nauwgezet op. Van de juiste temperatuur tot aan druk en extractie.

Drie nieuwe smaakcomposities
LavAzza's nieuwe ‘Divinamente' is een geraffineerde samenstelling, vol van smaak en met een vleugje chocolade: krachtig en lichtzoet. ‘Magicamente' brengt espresso in een fruitige, zeer aromatische variant. Fluweelzacht, subliem, soepel en met een vleugje magie. Een andere creatie is ‘Intensamente', diep, rond en het dichtst bij de authentieke melange van de Italiaanse koffiebar. In totaal zijn er nu zeven varianten A Modo Mio ‘op mijn manier'.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist