Lattemento IJscapuccino

Handig thuis te maken

Lattemento, de handige melkschuimer is inmiddels helemaal ingeburgerd in de Nederlandse koffiebeleving. Iedereen net gewend aan de perfecte kop machiato, capuccino of koffieverkeerd en dan heeft Lattemento weer iets nieuws. Vanaf nu staat Lattemento namelijk ook aan de basis van de perfecte kop ijscappuccino.

Nieuw is de LM 300. De eerste melkschuimer die koud zijn werk doet en de melk desgewenst zelfs verder koelt. Lattemento zorgt voor het perfecte schuim in slechts 70 seconden en schakelt zichzelf daarna automatisch uit. Melk opwarmen, schuimen of juist koud. Krachtig in prestatie en ook een graag geziene gast. Het strakke RVS design laat niets aan de verbeelding over. In Duitsland werd deze Nederlandse krachtpatser zelfs als beste getest in het Testmagazine. Het beste schuim, een goede energiehuishouding, makkelijk in gebruik en na gebruik moeiteloos te reinigen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist