Kitchenaid keukenrobot

Artisan mixer

De Artisan® mixer/keukenrobot van KitchenAid viert zijn 90e verjaardag en is hipper dan ooit: in modieus limoengeel én met een nieuw accessoire om zes verschillende soorten holle deegwaren te bereiden. Of hoe KitchenAid eigentijds design, een professionele kwaliteit en ultiem gebruiksgemak weet te mixen.Zomers limoengeel
De Artisan® mixer/keukenrobot is een absolute meerwaarde voor je keuken en is bovendien perfect af te stemmen op je persoonlijke smaak en interieur. Naast traditionele kleuren zwart, grijs, wit, rood en meer innovatieve tinten als ijsblauw en roze is de Artisan® mixer/keukenrobot nu ook verkrijgbaar in dé nieuwe modekleur voor de zomer van 2009: limoengeel. Deze trendy kleur brengt het totaalaantal kleuren op 22 en vormt een eigenzinnige combinatie met het karakteristieke retrodesign van KitchenAid.

Topchef of keukenliefhebber, de Artisan® mixer/keukenrobot kan iedereen bekoren. Belangrijke troeven zijn het planetair kneedsysteem en de grote mengkom met ergonomisch handvat en schenkschild. Bovendien werkt de mixer/keukenrobot geruisloos dankzij de motor met directe aandrijving. De volledige gegoten metalen constructie zorgt dan weer voor stevigheid én duurzaamheid. Tot slot heeft de mixer/keukenrobot drie basisaccessoires en tal van optionele accessoires waardoor je in een handomdraai brood, sauzen of worsten kan maken, fruit en groenten kan raspen en snijden, graan kan malen.... Kortom: de mixer/keukenrobot kan elk karwei in de keuken aan!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist