Kitchenaid keukenapparaten

nieuwe kleur keukenrobot


Weinig toestellen zijn 90 jaar na hun ontwerp nog zo springlevend als de legendarische Artisan® mixer/keukenrobot van KitchenAid. De feestelijke nieuwe kleur ‘appelrood’ werd speciaal gekozen voor de verjaardagseditie.

 

Appelrood
Dit is de keukenrobot zoals hij in de dertiger jaren bedacht en ontworpen werd... Veel authentieker kan een hedendaags toestel niet zijn, want sinds zijn ontwerp, 90 jaar geleden, is hij nauwelijks veranderd. Veel van de oorspronkelijke modellen functioneren zelfs nog perfect. Mythisch maar nog altijd heel erg actueel. Het bewijs hiervan is het veelvoud van eigentijdse kleuren, waarmee voor elke keuken en elke smaak een passende robot voorhanden is. De nieuwe kleur appelrood brengt het totaal aantal kleuren op 20.

De Artisan® mixer/keukenrobot wordt gekenmerkt door stevigheid en duurzaamheid, dankzij zijn roestvrijstalen en gegoten metalen constructie. Betrouwbaarheid en sterke prestaties zijn gegarandeerd, dankzij het planetair kneedsysteem en zijn grote mengkom (4,83 l) met ergonomisch handvat en schenkschild. De keukenrobot is bovendien geruisloos door de motor met directe aandrijving. De meer dan 10 optionele accessories (pastamaker, voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, fruit- en groentezeef, roomijsmaker, citruspers, blikopener...) bieden een onbeperkt scala aan culinaire mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op: www.kitchenaid.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist