Kitchenaid keukenaccessoires

Artisan Foodprocessor

Elke prof en thuiskok weet het: het vóórbereiden van een maaltijd kost vaak meer tijd dan het koken zelf. Het snijden van alle ingrediënten – en vooral van de groenten – is een echte tijdvreter. Goed nieuws: KitchenAid presenteert een nieuwe foodprocessor die zelfs van het brunoise of julienne snijden van groenten een peulenschil maakt. Hij snijdt ook de rijpste tomaten, fruit, kaas en gekookte eieren in de dunste plakjes of blokjes.

De KitchenAid Artisan 4 L Foodprocessor is voorzien van het exact Slice-systeem. De scherpe, micro-gekartelde messen van de verschillende snijschijven snijden de ingrediënten in enkele seconden in elke gewenste dikte (van 1 tot 6 mm). Het instellen kan met een eenvoudige hefboom, zonder het snijmechanisme te verwijderen of de machine uit te zetten. De 3-in-1 vulopening met stampers in verschillende groottes maakt het mogelijk om verschillende ingrediënten tegelijk te verwerken.

Met de aanvullende accessoires gebeurt al het snij-, hak-, rasp- en meng-werk in een handomdraai. Ook met zijn opvallende design en schitterende kleuren is de KitchenAid Artisan Foodprocessor een aanwinst in iedere professionele en thuiskeuken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist