Kitchenaid keukenaccessoires

Artisan wafelijzer


De wintermaanden staan vaak synoniem voor koude en kille winteravonden. Het jaareinde betekent echter ook familiefeesten, cadeautjes en gezelligheid. Kortom, het juiste ogenblik voor KitchenAid om zijn laatste nieuwkomer in het assortiment kleine huishoudapparaten voor te stellen: de Artisan® Wafelmachine.

De Artisan® Wafelmachine is de laatste nieuwkomer in het assortiment kleine apparaten van KitchenAid. Wafels bakken is een plezierige en relatief eenvoudige bezigheid, maar met de Artisan® wafelmachine heb je nu ook het instrument dat een perfect resultaat garandeert. Zijn tijdloze en herkenbare design vormt bovendien in elk keukendecor een elegant designelement.

Perfect resultaat
Dat optimale bakprocédé wordt verkregen door de roterende wafelijzers, waardoor het deeg zich gelijkmatig over de inhoud verdeelt. Gedaan ook met het losprutsen van plakkerige toestanden, dankzij de antiaanbaklaag en een afvoerkanaaltje dat overlopen tegengaat. Verder geeft een baktijddisplay aan wanneer het toestel voorverwarmd is, een alarmfunctie laat weten dat je kan beginnen smullen. Om dat perfecte resultaat constant aan te houden, is de baktemperatuur op zich niet wijzigbaar. Wil je toch een donkerdere en knapperigere wafel, dan stel je gewoon de timer wat langer in, net als bij een toaster.

Stijlvol gebruiksgemak
De dubbelzijdige deksels en handgrepen van deze wafelmachine zitten veilig (Cool Reach) geïsoleerd in het robuuste, roestvrijstalen design. Ook de knoppen en functies zijn uiterst stevig, overzichtelijk geplaatst en eenvoudig te bedienen. Dit alles in de karakteristieke KitchenAid retrolook met zijn afgeronde vormlijnen. De Artisan® wafelmachine is verkrijgbaar in keizerrood, metaalgrijs, amandelwit en onyx zwart.

Kijk voor meer informatie op: www.kitchenaid.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist