Kitchenaid glazen mengkom

cadeau bij Artisan mixer

In de eindejaarsperiode stijgt de bedrijvigheid in onze keukens naar het kookpunt. Voor wie nog op zoek is naar een passend eindejaarsgeschenk voor de hobbykok: de stijlvolle glazen mengkom voor de KitchenAid® Artisan® mixer/keukenrobot is vanaf 1 september beschikbaar. Wie zich zo een Artisan® mixer/keukenrobot aanschaft tussen 24 oktober 2009 en 4 januari 2010, krijgt de glazen mengkom er gratis bij, naast de standaard mengkom in gepolijst roestvrij staal.

We wisten al dat de legendarische Artisan® mixer/keukenrobot van KitchenAid een stijl- en kwaliteitsvolle aanwinst is in elke keuken. Vanaf 1 september voegt KitchenAid de glazen mengkom toe aan het lijstje afzonderlijk te verkrijgen toebehoren, zoals de pastamaker, voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, fruit- en groentezeef, roomijsmaker, citruspers, blikopener....

De mengkom bij de Artisan® mixer/keukenrobot is standaard van gepolijst roestvrij staal. De glazen mengkom is een bijzonder handige aanvulling, met zijn van bovenaf duidelijk leesbare schaalverdeling aan de zijkant (zowel standaard als metrisch, met cups, ounces, liter en milliliter). En het is natuurlijk ook gewoon leuk om te zien hoe de ingrediënten door mekaar gemixt worden.

De glazen kom heeft dezelfde inhoud als de standaard kom (4,8 l.). Het siliconen deksel kan dienst doen bij het rijzen van deeg én houdt de kom schoon wanneer weggeborgen. De volledige kom is van duurzaam glas en vaatwasmachine-, vriezer- en magnetronbestendig. Bovendien geen gedruppel of gemors dankzij de voorgevormde gietmond. Met de afneembare speciale voet kan de kom stevig aan de mixer/keukenrobot worden bevestigd.

De Artisan® mixer/keukenrobot, beschikbaar in maar liefst 22 kleuren, wordt gekenmerkt door stevigheid en duurzaamheid, dankzij zijn roestvrijstalen en gegoten metalen constructie. De mixer/keukenrobot is bovendien geruisloos door de motor met directe aandrijving. De vele accessoires bieden een onbeperkte waaier aan culinaire mogelijkheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist