Kies een werkblad

dat past bij uw nieuwe keuken!

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Zo dient u naast de kleur van de keuken en de afwerking, ook een keuze te maken voor het type keuken, inbouwapparatuur en het werkblad. Omdat er in werkbladen veel keuzemogelijkheden zijn en u een goede keuze dient te maken bij de aanschaf van uw nieuwe keuken, willen we u graag uitleg geven over de verschillende materialen.

Kunststof werkbladen
Deze werkbladen worden het meest gekozen bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Kunststof werkbladen zijn praktisch, bieden veel mogelijkheden voor afstemming op persoonlijke smaak, zijn hygiënisch en betaalbaar. Kunststof werkbladen laten zich bijna onzichtbaar verlijmen en zijn eenvoudig te bewerken. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor elke denkbare opstelling van uw nieuwe keuken.

Granieten werkbladen
Granieten werkbladen zijn natuurproducten. De materialen worden direct uit de natuur gewonnen. Granieten werkbladen worden op verschillende plekken in de wereld gewonnen, waardoor elke plaat zijn eigen uiterlijk heeft. Hierdoor is geen enkel werkblad qua structuur en kleur hetzelfde. Granieten werkbladen zijn robuust en vrijwel onverwoestbaar. Dit heeft als grote voordeel dat hoge mate kras- en stootbestendig zijn.

Composiet werkblad
Composiet werkbladen bestaan uit gerecycled graniet, kwarts en harsen. Hoewel deze werkbladen deels worden vervaardig met natuursteen, is het een technisch vervaardig product. Daardoor zijn deze werkbladen erg sterk en in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Composiet is over het algemeen contant van kleur en structuur, maar omdat er toch natuurlijk basisstoffen in zijn verwerkt, zijn kleur en structuurverschillen niet uit te sluiten.

Betonnen werkbladen
Bent u op zoek naar een stoere en industriële look voor uw nieuwe keuken. Kies dan voor een betonnen werkblad. Zoals de naam het al zegt, bestaan deze werkbladen voornamelijk uit beton, door de toevoeging van extra producten zijn ze zeer geschikt voor het gebruik in uw keuken. Naast de vele voordelen van betonnen werkbladen, zijn er ook enkele nadelen; zonder de juiste behandeling zal een betonnen werkblad erg gevoelig zijn voor vlekken en bijtende stoffen. Zorg er dus altijd voor dat u uw betonnen werkblad goed onderhoud.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist